Friday, December 11, 2009

Illustrations for the ROHAM magazine (9)




ROHAM 9 exhibition - my stuff


ROHAM 9 exhibition







ROHAM 9


Roham Kiállítás
és lapbemutató (9’)


A kiállítás az utóbbi évek legprogresszívabb folyóiratának, a Roham magazin grafikus csapatának csoportos bemutatkozása. Az alkotók évek óta jelen vannak önálló munkáikkal a képzőművészeti palettán, ám nem stílus, vagy elméleti rendszer az, ami összekapcsolja őket, hanem a Roham magazin, amelyben már 2007 óta publikálnak rendszeresen. Mondhatnánk: az újság lapjai az ő játszóterük, ahol a szöveg és a kép közötti „szabadjátékaik” már túlmutatnak az „alkalmazottnak” mondott művészeten. Problémaérzékenység, s a mai kort vizsgáló tekintet jellemzi az alkotókat. Munkáik most kiléptek a Roham lapjairól, hogy megjelenjenek a galériák és a gyűjtők falain.


Időpont:

2009. December 3, csütörtök 19 óra

Helyszín:

Boulevard és Brezsnyev Galéria, 1061 Budapest Király u. 46

Megjelenésükre, fotós kollégára számítunk!

Roham szerkesztőség

Kiállítók: BAKÓ TAMÁS, BARANYAI B ANDRÁS, KÁRPÁTI TIBOR, KISKOVÁCS ESZTER, MEZEI ILDIKÓ, SIRÁLY DÓRI, STARK ATTILA, SZÖLLŐSI GÉZA, VIDÁK ZSOLT

EROTIKA tematikájú LAPBEMUTATÓ
Erotika és Forradalom tematikában mutatkozik be először közös projektben a Roham Irodalmi és Művészeti Magazin. A Roham Magazin pár hónapja tett közzé egy olyan felhívást, amelyben pornográfia és az internet kapcsolatára kerestek választ, arra, hogyan terjed az internettel egyre jobban a szexualitás. A Pornó - a XXI. Század erotikája című szám most először lesz látható a Budapesti közönség előtt.

Cím: BoulevardésBrezsnyev Galéria
Bp. VI. ker Király u. 46.